THINK Open Space

I september 2016 invigandes Helsingborgs nya kreativa mötesplats THINK Open Space. En plats där människor som på ett eller annat sätt vill involvera sig, lära sig mer eller utveckla entreprenörskap, tech, konst och kultur träffas. Helsingborg stad är finansiär och uppdragsgivare och kontorshotellet och entreprenörshubben Mindpark är utförare.

Invigningen hade en publik på 400 personer och Helsingborgs mest nytänkande organisationer, engagemang, personer och företag fick bidra med flera interaktiva sessioner under dagen. På förmiddagen anordnades en presslunch med speciellt inbjudna som sedan övergick till en presentation kring företagandeklimatet i Helsingborg av toppskiktet av politiker i staden. På eftermiddagen bjöds allmänheten in. Då fick de testa VR, att bygga sin egen robot, lyssna till föreläsningar och bandet SKROT.

Alexandra var projektledare och moderator för eventet. Hon planerade, utförde och följde upp eventet med hjälp av 10 volontärer. Hon såg till att pressen var på plats, att eventet marknadsfördes och att alla aktiviteter hade vad de behövde.