Fast Forward

ffwd_loggo_type_color363x232

Under en vecka i april 2015 samlades hela regionen för att tillsammans arrangera, utforska och ta reda på mer om Wearables. Wearables Week Skåne erbjöd varje dag en ny aktivitet som skulle ge mer kunskap om kunskapen och tekniken bakom wearables.

Fast Forward representerar en varierande och sprakande startup-kultur i Skåne. Regionen har alltid gått sin egen väg med en unik och framåttänkande gemenskap och anda. Företag och entreprenörer från Skåne är ofta fast förankrade i sitt arv, men aldrig rädda för att ta nya steg eller träda över gränser. Idag är Skåne en självklar plats för utveckling för modiga idéer. Entreprenörerna i Fast Forward arbetar inom ett flertal olika konstnärliga näringar; design, mode, textil textil, tryck, webb, hantverk, musik och inredning. De skapar med hjälp av passion och kärlek. Som grupp vill Fast Forward samarbeta och skapa nytänkande event. De vill hitta nya kontakter och finna större internationaliserings möjligheter, en stad i taget.

Alexandra arbetade med att organisera entreprenörerna inför deras första event i Berlin. Hon asvarade över PR- och pressarbetet innan resans avgång och var projektassistent på plats. Alexandra dokumenterade eventet med foton och var med och producerade en film för postmarknadsföring.