Augustitipstipstips!

HÄJ GULLISAR!
Långsamt men säkert börjar en vilja tända lite mer ljus, sitta inne på kvällarna och gosa. Därför har jag 3 supertips till er! Vart man kan hitta och titta på men också vad en kan köpa änna!

Dokumentär K special: Hitler, Påven och Maurizio Cattelan
En av mina absoluta favoritkonstnärer någonsin! Maurizio Cattelan är mest känd för sin verklighetstrogna vaxskulptur av påven Johannes Paulus II som träffats av en meteorit och sin skulptur i barnstorlek av Hitler på knä. Cattelans konst provocerar många, samtidigt som den är otroligt populär. Med hjälp av intervjuer med konstkännare, samlare och till och med före detta flickvänner utforskar den här filmen Cattelans liv och verk, och försöker skapa en bild av en av samtidens mest omtalade konstnärer som ända sedan sin debut har gäckat och förvirrat konstvärlden. Kolla in idag!

Hitta fynd på min traderashop!
Jag har rensat ut min garderob och säljer det allra bästa för fin fina priser på Tradera. B.la en fantastisk kommino som jag köpte i Japan förra sommaren som har blivit lite för stor. Många av plaggen är i storlek 42/44 eller L. In och FYNDA NU!

Heinekens reklam och olikheter.
Jag kanske är så efter men läste om denna otroliga reklamfilm imorse till frukost. Ett socialt experiment som tar fram och belyser vilka polariteter det finns i vårt samhälle. Reklam tar också upp våra fördomar, viljan till förståelse och medmänsklighet. Sällan är jag positivt inställd till multimiljonär bolags reklamfilmer men här finns något nytt och annorlunda, heja!

Translation: Here you have three really good things to do if your starting to feel the August blues! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *