TAG MIG I FAMN SÅ RÖD JAG ÄR

Hej bloggy! Hela sommaren gick och jag lärde mig att andas igen, inte styra upp, vila, vara i naturen, läsa böcker och dricka vin varje dag igen. Herregud vad jag behövde stängde av lite och bara gå på känsla. Dock var semestern mycket planerad och flängig, men jag behöva också få träffa alla mina människor runt om i Sverige. I höst väntar ett ton med roligt jobb men det kommer bli svårt att hälsa på, orka ringa och vara den nyfikna kompisen, kusinen, dottern eller släktingen jag vill vara. Så, varje lördag få bli mitt andningshål istället, hela hösten.

Vi har precis gjort om vårt sovrum. Gjort det till vårt, vårt, vårt. Vår älskade tavla ”Tag mig i famn så röd jag är” fick vi i förlovningspresent av min kompis Mia för något år sedan. Den skulle bara bo hos oss på prov men fick stanna. Igår var jag och David äntligen och kollade på en förlovningsring till mig. Så OSTIGT men så KUL! Pirrar i hela magen.

I torsdag hämtade jag upp veckans grönsaker av Los Perros Urban Farming (tips tips!) och fick med en solros, hur fin?!

Nu ska jag och David kolla på film resten av kvällen. Så fint att vara tillbaka här, återkommer snart med lite bilder från sommaren och minnen. Ni är bäst!

Translation: Im back again! We redecorated our bed room, nice right? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *