Boule, rosé och firande!

FREDAG! Hur är härligt är det inte med lite inspirationsbilder på fredagar igen? NOMNOM! Idag ska jag på bouleturnering + rosé + lunch med jobbet = NICE! Sen ska jag på en vernissage med kompisar, äta något någonstans och hångla lite med D. Resten av helgen ska vi fira att David klarat av ännu en sjuk stressig vecka och jag ska springa, springa, springa, gå på konstutställning med Sofia och äta. Livet känns som kolsyra just nu. Känner mig så lycklig, utvilad, och på G! Är kär i färgen gult också. Om jag får tid ska jag försöka second hand shoppa klänningar inför sommaren. Vad ska du göra? Puss!

Translation: Fridays and inspiration is back! Im so happy right now and Im really enjoying life. During this weekend Im gonna go on magical runs and eat amazing food. What is your plan? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *