Sommarens sommar!

Hallå! Alltså, jag och alla andra kan inte sluta prata om vädret. Förra veckan låg jag ute på ett gräsfält i Höör och väntade på en buss som aldrig kom. Eller jo, till slut var jag på väg till Malmös varmaste kväll i maj på 100 år. Jag och lite kompisar satte oss på Möllan och drack vin hur länge som helst. Kändes som att kvällen aldrig skulle ta slut. Sedan gick vi genom en syrenallé och hamnade på en liten fest på Musikhögskolan. LAJVET!

Denna helgen (alltså igår) drog jag till Köpenhamn med min mamma och Gudfar. Vi skulle reka inredning till Jöjje (gudfar) och planera vår Mallorca-resa i sommar. ALLTSÅ ÄLSKAR ATT PLANERA MED ANDRA SOM GILLAR ATT PLANERA. Vi gick först till Hay och kollade de finaste lamporna och krukorna.

Därefter gick till Copenhagen Street Food och hade livets eftermiddag. Vi drack massa drinkar, pratade om livet, outfits att ha på sig på Mallorca och åt massa gott. Vi hade riktigt HYGGE helt enkelt! Kolla liksom!

Sen tog jag tåget hem till David och gick på fest, men inga bilder. Dock var helgen det finaste någonsin. Ska spara den i en ask och tänka på den varje dag i februari nästa år. Sommarens sommar, välkommen!

Translation: The last two weekends have been amazing, the summer is here to stay! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *