Första kvällen på Doc Lounge!

I tisdags var det äntligen dags. Då rullade jag upp skjortärmen och var event-alex som aldrig förr! Det var dags för mitt första event som projektledare för Doc Lounge Malmö.

För att få alla i en peppig stämning samt för att hylla filmen hade jag fixat dit Glitterbyrån. Två fantastiska tjejer som fixade glittersmink på alla som var sugna. Kolla vad fina alla blev!

Och så glada!

Sen var det dags att tacka av Anna som har haft min tjänst innan mig och att välkomna mig på scen. Åh vi hade det så mysigt på scenen. Ni ser även Andrea, min boss som är coolast eveah. Jag ser så nöjd ut?!

Därefter tog jag upp Farah ifrån Relationsradion i P3 upp på scen och vi snackade lite vad hon hade för förväntningar på filmen och om de brukar få samtal ifrån människor med tankar och frågor angående transfrågor. För filmen vi skulle visa The Pearl of Africa, en dokumentär som utspelar sig i Uganda. Regissören Jonny von Wallström följer den positiva, modiga Cleopatra och hennes engagerade pojkvän Nelson på resan genom Cleopatras transformering till kvinna. Vi bjuds med på en resa och in i värld av kamp, men mest av allt glädje och mod. Kolla in trailern änna!

Därefter såg vi på film, jag pustade ut och fattade inte att ni nästan var 160 personer där och skrek ut er kärlek till mig. Kärlek till er! Alltså tack tack tack. Ni kör vi så det ryker resten av säsongen. BOOM!

p.s alla bilder är tagna av amazing Louise Gustafsson.

Translation: I had my first event as the Project Manager of Doc Lounge Malmö last week! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *