Kärleksfredag!

Hej finaste ni. Hade ni en fin morgon? Jag hoppas det! Jag avslutar min första vecka hos Doc Lounge och är ganska slut helt ärligt. Igår kom även min baby ÄNTLIGEN hem. Ska spendera hela helgen genom att hångla, hålla hand och dricka lite bubbel tror jag. Det är ett skämt hur mycket jag saknar honom när han är borta länge. Annars är helgen ganska oplanerad. Ska ge mig ut på en längre springtur och försöka ta det lugnt. Laga mat jättelänge någon dag tror jag. Förra veckan såg jag La La land och måste kanske gå och se den igen pga blev helt knockad?! Vad ska ni göra? Hoppas ni får mycket kramar, frisk luft och god mat. Ni är bäst.

Translation: Did you guys have a great morning? I really hope so! Im spending my weekend to make out with my BF. I might cook for a really long time too. What are you guys doing? You guys rock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *