Lisa freaking Nilsson!

Alltså. I julas fick jag en sådan fin julklapp av min mamma. Vi skulle gå och se på Lisa Nilsson tillsammans på Malmö Live. Några av mina varmaste minnen ifrån barndomen är vårt hus på Blåklintsgatan i Varberg. Det är sommar, pappa håller på att grilla, vi har varit på stranden hela dagen. Man är trött och seg i kroppen med hög på D-vitamin och havsvatten. Det är helg och mamma pillar i köket samtidigt som hon lyssnar om och om igen på Lisa Nilssons första skiva. Jag var som hypnotiserad av vad hennes musik gjorde med vår familj. Hur vi slappnade av, hur Lisa Nilsson fanns med oss när vi mådde som bäst och fick vara tillsammans. Jag var dessutom helt bestämd att när jag blev stor, då var det såhär jag skulle se ut:

SKOJA MIN DOJA VAD SNYGG. I lördags försökte jag så hårt att jag kunde att se likadan ut. Hade freaking lösögonfransar lix!

*Hjärtlig, blond och frodig Lisa Nilsson*

Mamma Hvalgren och jag!

Vi hade det så mysigt och Lisa var fantastisk. Herrgud vilken otrolig kvinna. Hennes mellansnack var minst lika fantastisk som hennes sommarprat (ni måste lyssna!) som jag lyssnar på minst en gång i halvåret. Haha, här bjuder vi på oss själva. Känner mig som jag avslöjar en tonårs crush?! Äh, det är ju bara ni 🙂 Det var första gången jag hörde henne live och jag kände mig så galet stärkt när jag gick ifrån konserten. Det var som jag kunde prata med Alex 10 år och säga du är bäst och allt kommer bli bra.

Kommer aldrig heller glömma när hon i mellansnacket sa; Min andra man sa alltid när vi bråkade och försökte lösa våra kriser- Du är ju så verbal att jag blir bakfull efter den tredje meningen! * Relaterar till MEGA verbal kvinna forever*. Tack för den bästa julklappen mamma <3

Translation: During Saturday me and my mom went and saw the Swedish singer Lisa Nilsson. She was very present in my childhood and it was amazing to see her live!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *