Första och sista veckan på samma gång

Hej hej! Förra veckan var som ett vakuum då jag hade semester så jag lät faktiskt bloggen också vara. Men desto mer uppdateringar denna veckan! IDAG börjar jag mitt nya jobb. Ni får mer info om det längre ned. Innan jag fick semester så hade jag min sista vecka på Mindpark och THINK Open Space. Jag hade lite föreläsning för en delegation ifrån Partille, vi hade det görfint tillsammans.

Jag har varit med och startat upp projektet ARTSY tillsammans med Kulturhotellet i Helsingborg. Ett projekt då vi vill lyfta både etablerade och oetablerade konstnärer ifrån Helsingborg på en oväntad och ej förknippad plats med konst. Så vi ställer ut tre konstnärer under tre utställningsperioder på ett år på Mindpark. Vår andra konstnär är Matthilda Pendek!

Det som var extra roligt denna gång var att mina kompisar Venus och Alessandro filmade hela Matthildas process och snart kommer en videon i en youtube-kanal nära dig. Vi hade så kul tillsammans. Jag har haft både dåliga och bra erfarenheter att arbeta med kompisar men det är alltid lika sjukt roligt när det funkar. Heja oss!

Min sista dag på Mindpark och THINK Open Space var amazing. Jag fick en lampa som ser ut som en T-rex (!!!!!!!!! IF THEY KNOW ME!) och massa, massa andra fina godsaker. På kvällen hade vi bubbel och popcorn hemma hos mig samt massa dans och skitsnack. Så galet fint och mysigt. Har typ aldrig känt mig så älskad? Det kändes dessutom som jag fyllde år på dan för att det typ var 20 personer på min hej-då-fika. Har fortfarande svårt att smälta allt det här. Mindpark och alla runt omkring, ni är så jävla fina. Var alltid dom ni är.

Sen började packa inför mitt nya jobb och skickade lite kärlek till dem. SER NI MIN LAMPA? Mitt nya jobb gillar även beauty så jag tänkte BRING IT. Okej, nu kommer det, nu kommer det, jag ska börja jobba på…

DOC LOUNGE MALMÖ! Jag ska bli deras nya projektledare. Jag har ju såklart redan jobbat en del. Jag har b.la varit med på en LIVE-inspelning de hade för två veckor sedan. De hade byggt upp en FREAKING tv-studio på Babel och där stod jag och fick leva ut alla mina barndomsdrömmar som programledare. Jag är så jävla glad och stoked.

Dessutom har jag har varit med i radio i veckan! Mitt första event sker nämligen IMORGON (21/2 på Babel) och jag behövde göra lite promotion. Vi ska visa filmen The Pearl of Africa som handlar om transkvinnan Cleo som bor i Uganda och hennes kamp mot sitt eget lands lagar emot hennes egen sexualitet. Eventet har därför ett HBTQ-fokus. Så jag var med i RFSL-radion, de var så gulliga. Ni kan lyssna här!

Kan liksom inte riktigt smälta mitt nya jobb!? Går mest runt och är chockad och försöker ta mig igenom jobb och saknad av David (han är i Japan forever typ). Men jag är galet glad och känner mig blessed. Detta firade jag genom att min bästis Hanna ifrån Göteborg kom ner förra veckan och vi lekte semester i Köpenhamn med Hanna Amazon och Bellen.

Vi gjorde frisyrer på varandra, drack öl och käkade så god mat på Copenhagen Street Food. Sen gick vi runt och bara var vi. Drack mer öl, rökte lite cigg, snackade sex, framtid och karriär samt åt pizza. Somnade som en sten när vi väl kom hem. Älskar dessa tjejer så mycket. Utan dem, ingen jag.

Men IMORGON smäller det. Om ni vill se en otrolig hybris, en av de viktigaste dokumentärfilmerna någonsin, riktigt bra Malmö-häng och grymma gäster – kom till Babel mellan kl 19-22 i Malmö. Ni kan läsa allt om dokumentären, se trailer, läsa på om våra gäster och köpa biljetter här! 

Translation: I has vacation last week so I let this place be too. But more for the merrier this week! I’ve quit at Mindpark and are now gonna start working at Doc Lounge Malmö as their new Project Manager. I have my first event tomorrow. Please come 🙂 You can find all the info here! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *