Längtan och hejdå-fredag

Hej kompisar! Idag är en speciell dag. Min sista dag som jag jobbar i Helsingborg. Nu är det slut och det ska firas med fika på jobb och sedan ska mina arbetskamrater komma hem till mig och dricka lite skumpa. Nästa vecka är jag helt ledig för att få ett clean break mellan mina jobb. Då kommer min bästis Hanna hit ifrån Göteborg. D åkte nämligen till Japan i 15 dagar i onsdags och jag längtar redan så efter honom. Hur kan man vara såhär längt-ig efter 2,6 år? Helt galet. Känner mig ganska tofflig. Men jag tror Hanna-besök och ledighet är precis vad jag behöver efter den senaste månaden. Ska sluta hålla andan. Vad ska ni göra i helgen? Imorgon ska jag gosa med min mamma hela dagen och på söndag ska jag bjuda amazonerna på söndagsmiddag! Alla bilderna är ifrån min Pinterest.

Translation: This is my last day in Helsingborg! So we’re gonna have a coffee break-fika today at work. Then Im inviting my colleagues to my place for some cava tonight. What are your plans for the weekend? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *