Fredag och Stockholm här kommer jag!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej hej hallå! Idag åker jag till Stockholm med min bror för att fira min pappas födelsedag. Han fyller egentligen år på måndag men vi tänkte att vi gör allt han tycker är kul hela helgen. Känns så himla kul och lite pirrigt. Efter mina föräldrar skilde sig när jag var 14 år åkte jag och Hjalmar mellan Göteborg och Stockholm varannan helg. Der var både kul men framförallt jobbigt och stökigt. Jag slutade åka dit när jag var 16, 17 år och nu är vi på väg igen, Hjalmar och jag. Det kommer nog bli bra.

Bilderna är så färgglada pga jag är så REDO FÖR VÅREN! Sitter just nu med blå naglar och planer för rosa läppar bara för att trots denna februari dag. Hoppas kunna ta mycket fina bilder till er i Stockholm också. Vi ska b.la gå på Vårsalongen, äta brunch och ha filmkväll. Vad ska ni göra i helgen? Puss!

Translation: Today I’m going to Stockholm to celebrate my dads birthday together with my brother. We’re going to art exhibitions, eating brunch and having movie nights. What are you guys doing? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *