Skisser, stage outfits och choklad covered banan

Hej hej kompisar! I fredags startade jag helgen med att ta med kontokortet och gå på 75% rea på And Other Stories. Köpte denna magiska skapelse och även den som hänger på galgen brevid. Kan också ha haffat lite läppstift, ring och ansiktsmask #LÖNING #BLESSME #UNNASIG

Därefter åkte jag till Lund för att gå på invigningen av Skissernas Museum tillsammans med min gamla chef Debora. Vi skvallrade lite först och sedan hängde vi med eliten i konst-Skåne/Sverige. Skissernas Museum är ju ett av mina absoluta favoritmuseum i världen och jag har längtat så mycket att gå dit eftersom det har varit stäng i nästan två år. ÄNTLIGEN var det dags och gud vad fint de har gjort det.

Nu finns det resturang och otrolig shop, och de har även restaurerat flera stora, kända verk och väggarna i utställningssalarna. De hade även gjort om deras innergård till ett nytt utställningsrum med en magsik väggmålning. MAGISK.

De hade en mycket stillsam och sofistikerad utställning på övervåningen som jag och min kompis Paula stannade i en lång stund. Vi stod och pratade och pratade tills några andra besökare sa URSÄKTA MAN FÅR FAKTISKT BARA VARA 4 PERSONER I DET HÄR RUMMET OCH NI HAR VARIT HÄR JÄTTELÄNGE, ÄR DET VÅR TUR NU?  Vi blev 4 år på en sekund och smög ut med skamsna huvuden. När vi väl kom ut blev vi lite arga på oss själva och sedan på dom. Det var ju meningen att man skulle glömma bort tid och rum där inne. Raaawwr.

Sen åkte jag hem till D och somnade sött. Vaknade upp till en ledig lördag som bestod av en löprunda, lunch och sedan inköp av En annan historia och VÄRLDENS bästa fika. Återkommer med info och åsikter om boken. Än så länge kan jag inte tänka mig att jag kommer tycka något än AMAZINGNESS. Såhär skrev jag till min kompis angående mitt val av fika på AB Småland: 

På kvällen fick jag min julklapp av D. Bubbel, teater, drinkar, MEGA fin sushi och kvalitetstid med min bästa i min bästa stad. Så fin lördag.

Translation: During Friday I was at the Opening of Skissernas Museum and bought a lot of nice cloths. The day after I spent on a café reading and eating snacks. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *