Januari, Cosplay och slattar


Hej kompisar! Tänkte visa er lite av mitt januariliv. Eller, vad jag gjorde i helgen främst. Alltså i lördags hade vi ett jättestort event på Magasin 405 i Helsingborg där jag jöbbaaaaar. Mer än 400 ungdomar och vuxna kom och deltog i Helsingborgs första Cosplay convent PopyCon. Vi hade café på plats och jag gick runt och försökte slappna av. Allt kan ju alltid gå fel tänkte jag.

Men tji fick jag! Det var massa kids som sålde konstverk, asiatiskt godis, de spelade olika rollspel, uppträde och sjöng samt RAPPADE på koreanska. De var så galet duktiga. Så många hade klätt ut sig och de hade olika tävlingar för bäst klädda osv. Jag måste även nämna och säga att alla föräldrar var 10 av 10. De var så gulliga och hade kul med sina barn. Love it!

Här är min praktikant Amanda. Hon är bäst och så jävla duktigt samt dansk. Allt jag någonsin önskat mig. Hon lär mig massa danska ord och bara kör med sina egna projekt. Önskar alla hade en Amanda.

Det kändes ibland lite som att ”Sailor Moon-gänget-stylen” hade en beef med de som klädde sig mer i ”medeltids-stil” (OKUNSKAP OKUNSKAP OKUNSKAP). Men det var ju sån god stämning ändå, såklart!

O M G <333333

HÄJ! Jag klädde precis som när jag var 10 år och hängde i stallet i typ 12 timmar. Lager på lager på lager. Det var ju typ plus fem (HÖGST) i Magasinet så jag förstår inte hur alla andra med typ inte så mycket kläder på sig pallade. Stor eloge till dem. En annan hinkade te precis hela dagen. Kissade typ 5 gånger på 7 timmar lix *CrayCray*

Sedan när jag hade tagit längsta duschen, bytt om, ätit varm mat var det dags för slattfest. Yes, alltså slattar. Jag och mina bästa kvinnor tog vad vi hade hemma och samlades hos mig. Aldrig varit så fattig som i januari ju.

Vi åt chips med vinäger, lyssnade på spellista 2009, sjöng opera, drack massa massa drinkar och vin tills jag kastade ut dem vid kl 02:00 pga kom ihåg att jag var tvungen att åka till Helsingborg nästa dag och hämta min dator och laddare. Trevlig värd. Men innan dess var jag 10 av 10. Bild snodd av Alice.

David har varit borta i helgen så hela söndagen tillbringades i sängen med en falafel, naturgodis, dumplings och tittande på The Kardashians. Samt tog massa selfies i Snapchat. Kolla vad snygg jag BAKIS med filter. Helt galet jö. Slut på januariliv och årets fattigaste men roligaste (hittills!!!) helg.

Translation: During the weekend we hosted a huge Cosplay event at work. And then I had a lot of wine with my friends and became hung over during Sunday. The End. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *