Norrlandsjul

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with b1 preset

Jaaaaa, ni är säkert så trötta på julbilder men jag ville ändå göra ett julinlägg och berätta om min fina jul. Min första jul utan min egna familj och min första jul som jag firar med min baby. Vi har varit tillsammans i 2,5 år och de tidigare jularna har jag suttit klistrad vid min telefon och gråtit när vi pratat för jag bara vill vara med honom när en är ledig *toffeeeeel*. Och att ha en vit jul lät fantastiskt, så fick det bli helt enkelt. Kolla vilken fin gran och GOD VEG MAT VI GJORDE. Sedan ser ni också D och hans mamma, så gulliga. Samt vi hade jul med min familj helgen innan så min mätare på familjkärlek var högt i topp.

Processed with VSCO with f2 preset

Här ser ni mig och Davids systerdotter Dorotea. Vi hade så kul under julen. Åkte pulka, lekte med dinosaurier och glitter. Lärde henne också att man ska be om applåder när man har åkt pulka ner för backen. Vilket slutade med att hon skrek till D och sin pappa – APPLÅDEEEEER! varje gång vi åkte ner för backen. Alltså att vara 3,5 år. F A N T A S T I S K T. She’s my kind of girl.

Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Mer mat och mer frodiga bilder. Älskar dessa bilder. Vi tar aldrig kort på oss. Oss. Oss. Oss. Okej, enda inlägget jag kommer vara såhär par-ig PROMISE. Julen var lugn, mysig och härlig! Det snöade på julafton och vi hade fantastiskt fina samtal. Tack för Avanäs, D och hans familj och snö. Det gjorde julen lite snällare och mer hoppfull.

Translation: My Christmas was really great! I was in the north of Sweden with D and his family. It was the first time I didn’t spend it with my family but everything was so cozy and nice that I didn’t miss my mom and brother a second (we celebrated the weekend before as well so…). 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *