Det här med 2017.

MINDPARK portrÑtt filter (1 av 1)L MINDPARK portrÑtt filter (2 av 1)L

Det tog mig en tid men äntligen är jag tillbaka! Jag vill att det ska vara en plats för inspiration, ärlighet men också kontinuitet men jag har inte kraft eller tid de senaste två månaderna. Mycket har skett och mycket kommer att ske.

Först och främst är det ett nytt år?! Älskade 2017 är äntligen här och hittills har jag sovit mycket, druckit vin med vänner, jobbat en första arbetsvecka, tränat, köpt för mycket kläder och blivit engagerad i F!. Detta kommer bli ett annorlunda år. Jag har nämligen fått ett nytt jobb som jag inte kan prata om än. Men jag kommer vara i Malmö och jobba med kultur på 80% och köra mitt egna företag och mitt politiska engagemang resten av tiden.

Jag är så galet taggad på de förändringar som kommer ske inom den närmsta månaden. Jag är så galet taggad på att börja använda min kamera igen och skriva massor till er. Att göra inspirationsinlägg osv. Jag har slutat skriva för FEMTIDEN men kommer kanske då och då skriva något för dem ändå.

Idag är det en 15 januari, halva tiden kvar för att ha klarat av den första månaden. Idag är det också söndag och jag kommer njuta av en lunch med Lovisa, långpromenad, F!-möte och skriva massa inlägg till er. Borde också läsa boken som vi har deadline med bokklubben tills på onsdag. Har inte ens öppnat den trots att jag har varit ledig i tre veckor i jul?! Ej okeeeey. Jaja, ni är bäst och nu kör vi!

Translation: Sorry I’ve been absent. It’s been a lot to handle these last two months but Im back now. And Im back with big news! This year Im gonna change jobs, it’s still a secret where Im going, but I can’t wait!

One Comment on “Det här med 2017.

  1. Vilken fin sida jag landade på…så fina bilder, konst, små filmer, uppdateringar och spaningar. Snyggt dessutom. Du kan du ❤

    Må gott,
    kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *