Att göra saker man gjorde när man 12 år.

output_bsnpaz

Sedan ett tag tillbaka har jag försökt göra något tillsammans med en eller flera kompisar en gång i veckan, som liknar aktiviteter man hittade på som barn. Jag tycker att det är sjukt viktigt att inte bara dricka alkohol ihop och att det enda alternativet för att inte göra det är att gå på bio. Så varje lördag försöker jag göra någon sport med kompisar. För typ en månad sedan åkte jag och min kompis Mia och spelade badminton. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Alltså Mia var så bakfull att hon inte kunde avgöra hur nära bollen kom henne. Vilket innebar att hon missade en del *EVIL LAUGHTER*.

Men poängen är, att det är så jävla kul att göra 12-årings-aktivieter-ihop. Att gå på laserdome, fika i en galleria, shoppa ett nagellack på H&M, åka och simma, cykla till havet, ha film-maraton och bara gå ut och gå. Jag tycker att det är så galet befriande i alla fall. Känns som att jag orkar lite mer då under veckorna. Alkohol är DÖ-SKOJ, don’t get me wrong. Men jag pallar inte dricka lika ofta och lika mycket längre eftersom jag blir så bakfull och det finns MILJONER roligare saker än att ligga död i sängen i en dag samt fortfarande vara trött när man kommer till jobb på måndagen. Mer 12-års-liv-till-fölket! <3

Translation: Every Saturday i try to do something fun with my friends that doesn’t include alcohol, like going to the mall, take a swim, play badminton or just have a movie marathon. It’s the best! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *