Mellan oktober och november

Processed with VSCO with f2 preset

Hösten och vintern är ju här nu. Älskar ju denna årstid. Så jag tänkte visa lite bilder jag tåg precis mitt mellan månaderna oktober och november. Är även besatt om området Kirseberg där jag springer 3-4 gånger i veckan för jag älskar de små husen och Beijer park. Min dröm är att jag och D någon gång ska köpa ett litet hus där. Ett hus med massa böcker, LP-skivor, konstverk och barn i. Mysigt va?

img_0888

En lördag i oktober åkte jag hem till Mia och såg ut som en blandning av Tjorven ifrån Saltkråkan och Jesus. Vi åt galet mycket sushi och kollade på så mycket bättre. En mycket bättre lördag helt enkelt!

Processed with VSCO with f2 preset

Jag var på studiebesök på det nya huset och mötesplatsen Studio i Malmö. Så galet nice. Moderna Museet hade installerat ett videoverk där och affischerat med deras nya utställning. Så jävla gött.

Processed with VSCO with t1 preset

Och så har jag ju pendlat massa till Helsingborg. Här tyckte jag att jag var extra bejbig en dag. Alltså fått så långt hår? Nomnomnom! Att jag fortfarande inte fått damp och färgat det rött än är också helt otroligt. Och tänkt, snart är det december *JAAAA*

Translation: Here you have some pictures from the end of November and beginning of October. I’ve been running a lot, visit the new meeting spot Studio and I looked fabulous at the train between Helsingborg and Malmö. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *