Berlin part II

Processed with VSCO with f2 preset

Efter vi hade varit på museet förra lördagen så hittade vi detta fantastisk street art verk av Frida Kahlo. Mitt hjärta explodera lite mer och jag började googla hur man kan skaffa lägenhet och jobb i Berrän.

fullsizerender-1

Vi gick ett antikvariat som D’s systers man hade tipsat om. Mitt blodsocker var så lågt och jag var megatrött efter ha gått i 100 år. Var nog inte världens bästa resesällis då. Men gullig var jag! Ellinor var däremot gullig och snäll! Bild av D.

Processed with VSCO with f2 preset

Sen gick vi och drack drinkar såklart. Hade så kul, vi var lite trötta men höll i liksom. Min kusin Willie joinade också. Dessvärre fick han inte vara med på bild men han tog denna underbara, gulliga bild på oss fyra <3

Sen var det MER drinkar. Detta spelade vi in på Instamoments. Vi var på en gaybar i Kreuzberg och levde life. Sedan gick vi på en cluuuub. Då togs inga bilder heller, hehe, tur nog. Men det var så jävla magsikt att dansa till techno och aldrig gå hem.

fullsizerender

På söndagen chillade vi och hängde i Mauerpark. Kollade på alla FASHION PEOPLE i Berlin. Fikade och åt hela tiden och bara njöt av solen. Bild av D igen!

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset

Precis innan vi åkte hem med bilen på måndagen hann vi gå till detta fantastiska och söta antikvariat. Jag köpte boken längst upp i högen och var så lycklig. Vi köpte liksom inget annat. Vi la alla våra pengar på mat, drinkar, öl och vin. Jag hade en sådan otrolig bra helg. Jag fick en sådan sjuk energi av att få vara i bästa Berlin. Vädret var otroligt och vi gick flera mil varje dag och pratade om så bra grejer. Var ännu mer kär i D när vi kom hem. Han är så snygg, smart och kan kramas som ingen annan. Berlin, Im coming back!

Translation: The last pictures and VIDEO of Berlin. We had the best weekend ever. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *