FREDAGSSPECIAL!

Processed with VSCO with m3 preset

Hej bloggy! <3 Det var ett tag sedan nu! Jag har varit på kontinenten och haft skoj, jobbat massor, hängt med kompisar och bara levt livet. Men jag har saknat er och att skriva av mig. Jag tänkte att vi kör en fredagsspecial idag! Tänkte tipsade om lite grejer som jag har gjort på sistone och mina olika kanaler!

Först och främst släpptes en artikeln jag har skrivit för webbtidningen Femtiden idag! Jag tipsar om 12 feministiska böcker som man kan önska sig i julklapp eller gosa med i höstmörkret. Ni hittar artikeln här! 

skarmavbild-2016-11-18-kl-10-42-45

Jag sparar alla mina bilder via flickr då jag är sämst på att spara allt på datorn och har aldrig utrymme. Så om ni följer mig där kan ni få kika in på bilderna lite innan de publiceras! Ni hittar mig här.

skarmavbild-2016-11-18-kl-10-43-15

Precis som alla andra har jag ju en AMAZING instagram! Följ mig här!

skarmavbild-2016-11-18-kl-10-43-26

Sist men inte minst har jag ju en YouTube-kanal där jag lägger upp alla filmer som jag skapar då och då. Kan vara kul att kolla in tänkte jag. Framförallt om man vill ha mer insyn i vilka event jag producerar osv. YouTube-kanalen hittar ni här! 

Translation: Hi there! This Friday we have a special theme – my different channels! So here you can find my Instagram, Flickr and YouTube accounts. Don’t forget to check out my latest article for the web magazine Femtiden. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *