Konstpirret

Processed with VSCO with f2 preset

I torsdags var jag i Köpenhamn på hemliga möten och pratade konst och kommande stora events jag vill göra. Det mesta är ju fortfarande inte helt klart men kan älska känslan av att tänka lite mer framåt en två månader och tänka kring the big picture av livet och vad man vill vara med om. Jag vill så gärna hjälpa till att bygga upp ett startup inom den kulturella industrin, jag vill göra stora events med tusen människor och jag vill förmedla konst. Och vet ni? Jag tror verkligen att jag kommer lyckas med alla tre frön jag nu har placerat ut. Vissa är mer konkreta än andra men inom ett år hoppas jag kunna ha många fler strängar på min lyra. Det känns lite som när jag satt och googlade universitetsutbildningarna första terminen på gymnasiet. Jag älskar 5-års planen. Den får min mage att pirra och drömma mer. En sak är saker: boka 8 mars och var i Malmö. Nu jävlar. Puss.

Translation: Just book March 8, big things are gonna happen in Malmö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *