Massa videos!

Skärmavbild 2016-08-16 kl. 19.11.20

Hej bloggy! På sistone har jag producerat två himla mysiga kortfilmer på event jag har varit på. Tänkte även tipsa er om min Youtube-kanal där jag har lagt upp nästan alla filmerna jag har gjort tillsammans med min familj och på jobb. Allt ifrån New York, Way out West till F/Art och The Conference.

Vi börjar med när jag var med på HX-festivalen och Framtidsrummet i Helsingborg. Vi bjöd in hela Helsingborg för att testa på VR, robotar, spela tv-spel med mega kontroll och bygga lego. Vi hade så himla, himla roligt och snart ska vi ha ett ännu större event den 20 september!

Kommer ni ihåg när jag var i Köpenhamn på coolt konst och tech event? Ajemän! Gjorde ju en liten video där också, nämligen på I/O Trailerpark. Kolla in mina snygga och coola kompisar också.

Translate: Sometimes I do really fun and short videos about event I arrange or participate in. Here you have two videos from the last month. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *