Älskade F/art

Kommer ni ihåg när jag roddade eventet F/art – Feminist Art på FRANK den 8 mars? Det var tredje gången det anordnades och det var absolut den häftigaste gången. Älskar detta event så mycket. Se filmen ovan och få så sjukt mycket pepp. Alla dessa fantastiska konstnärer som kämpar för din sak, plats och rum. Jag vill träffa dem alla varje dag och sjunga Silvana. F/art har lärt mig så mycket också. Utan F/art vet jag inte om jag hade haft samma självförtroende gällande att jag faktisk kan jobba med konst om jag vill. Att jag är riktigt bra och grym på att skapa inbjudande konstnärliga rum. Tack Sabina som jag startade F/art med och tack alla som har varit på med F/art. Ni är alla mina favoriter. Nu kör vi. 2016 kommer bli episkt.

Translation: I love the event F/art – Feminist Art that me and my friend Sabina founded. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *