Lycklig och slut.

Bild 2016-03-10 kl. 12.55 #2 Bild 2016-03-10 kl. 12.55Bild 2016-03-10 kl. 12.55 #3

Ja hörrni. Idag är det den 11 mars vilket innebär att det var 3 dagar sedan den otroliga internationella kvinnodagen 2016. En av de bästa dagarna i mitt liv. Det var tredje gången jag arrangerade F/art, men också den bästa gången. Ni vet när man känner; shiet! jag kan ju det här?! En helkväll av konst, musik, hip hop, familj, vänner, glassdrink, poesi och teater. Men jag är helt slut nu. Det konstigaste var att det tog 2 timmar att packa ihop något som man har jobbat intensivt på under en hel vecka. Jag känner mig inte ledsen eller deppigt att det är slut, bara lycklig och nöjd. Lite som att jag fick mitt ljus tillbaka i hyn. Dessutom fick jag än en gång bekräftat vad det är jag ska göra med detta lilla liv. Jag ska ju jobba med konst, arrangera, styra upp och skapa, helst heltid. Så nu handlar mina tankar om hur jag ska förverkliga det? Älskar mitt jobb jag har för tillfället och vill inte byta det för något i världen samtidigt som min magkänsla och resultatet av de utställningar jag gjort säger något annat. Konst for life!

Translation: The exhibition is done, this what I should do. What do I do about it? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *