F/art – Feminist Art 8 mars @ FRANK

12674997_10207444543724650_2100644420_o

Som jag har jobbat på detta kompisar! Men nu är det äntligen dags att ge er den största vårpresenten någonsin! Den 8 mars kommer det tredje F/Art – Feminist Art eventet äga rum i Malmö på FRANK, ni vet studion där jag jobbar! Ni hittar eventet på Facebook här!

Jag har bokat några av de mest sprakande poeter, konstnärer och musiker i Skåne och under en helkväll kommer vi njuta av systerskap, könst och glass! För jag har fixat bästa sponsringen någonsin. Tänk er glassen calippo, fast som mojito eller strawberry daiquiri. Jajamän! Förra året firade vi också den 8 mars (internationella kvinnodagen) fast dagen innan., som en förfest. Då var vi på Nau Gallery i Stockholm och det såg ut såhär:

Kom, kom, kom den 8 mars! Vi börjar med en episk research workshop om hur vi ska få in mer kvinnor i konsthistorien kl 18:00 och sedan rullar schemat på med poesi, teater, konst och musik! PUSS ♡

Translation: Im gonna hots the event F/art – Feminist Art again, but this time in Malmö. I’ll see you on March 8 at the studio and gallery FRANK! Bring your friends 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *