Gamla brogatan

IMG_4218

Igår var en fantastisk dag att vara en Hvalgren. Min lillebror, Hjalmar, fyllde 20 år! Det firade vi med att käka otrolig mat på Gamla Brogatan i Malmö. Mumzig vegetarisk risotto och otroliga fiskförätter hamnade i min lille mage. Lisa var även på besök, min enda och äldsta barndomsvän. Mycket anekdoter var det, Lisa är uppvuxen på landet medan jag i stan. Så när vi var små hade vi olika preferenser till vardagliga grejer. När vi skulle poppa popcorn sprang jag till mikron och Lisa till spisen. Lisa såg harspår i snön, jag såg cykelspår. Ni fattar grejen mvh stadsbrat.

IMG_4222IMG_4219IMG_4225

Min kompis Cissi hängde på, så himla lyxigt att få fira sin bror med hela sin familj + kompis. Dock fick killy stanna hemma då han hade influensan *tear tear*.

IMG_4232

Suddig men gullig mamma och skarp pappa nacke. Sen måste en ju spexa lite pga bubbel på lördagar.

IMG_4241

Translation: My baby brother turned 20! We went to a fancy restaurant in Malmö and my old friend Lisa joined us. The food and the stories was great! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *