FRANK

IMG_4183

IMG_4184

2016 ska ju bli året då jag ska ha kul, kanske inte med lika mycket pengar som jag har haft tidigare men jag ska göra precis vad jag vill. Så varje månad ger jag mig själv den bästa presenten, hyra till att sitta på galleriet och studion FRANK på Ahlmansgatan i Malmö. Här sitter jag alltså och fixar ihop alla episka event som kommer ske under 2016 samt de flesta av inläggen jag skriver till er.

IMG_4181

IMG_4185

Älskar att sitta här. Alla är supersnälla och så galet kreativa. Jag sitter här med en dator, massa inspirationstidningar och en kamera medan mitt inre skriker GÖR EN SKULPTUR DÅ ALEX. Jag har ett helt tomt hörn som jag tänkte fylla med något glittrigt, rosa och sjukt episkt. Ge mig tid vänner, ge mig tid bara!

IMG_4182

Translation: I’ve just moved in to an amazing studio! Besides me there’s a lot of cool artist that I can’t wait to get to know. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *