Att vara ett fucking skri

1159034_2015813154343431_sbig.jpg

Att arbeta med konst och events varje dag är en ynnest, verkligen! Jag har jobbar extremt hårt för att komma dit jag är idag och jag förstår att jag är enormt priviligerad på grund utav att jag kommer ifrån en vit medelklass familj, samt att jag har haft det tryggt under min uppväxt. MEN. Det här med att prestera varje dag. Det är ingen nyhet för någon av oss hur utbrett *duktiga flickor komplexet* är, men jag blir lika chockad varje gång jag hamnar i en dålig dag.

En dag då jag inte orkar ha 4 säljmöten, vara världens bästa kompis, flickvän, dotter, ha en viktig ansökan som ska skrivas och en blogg som ska lanseras. Idag är en sån dag. En dag efter en annan dag med 10 timmars jobb och 2 timmars pendling. Fy fan vad jag älskar att vara mänskligt men fy fan vad jag hatar att samhället runt omkring oss målar upp bilden av att det inte är okej. Jag önskar att jag kunde säga till er; Idag ska jag vara snäll mot själv och ge mig tid och återhämtning, men alltså JAG HINNER INTE.

Dagar som denna älskar jag mig själv för att jag vill satsa på en blogg. Här inne vill jag att det ska vara på riktigt. Vi ska prata om det är knöligt, både inom konsten och hos människor (aja okej, mig). Nu ska jag iväg på ett roligt möte i för sig, ska träffa Christian och Maisa och försöka styra upp ett otroligt EPISKT hackathon i vår. Får se om hjärnan startar efter intag av mat. MAT, GUD VAD JAG ÄLSKAR MAT.

Slut på klag och längtan efter mat. Mot stjärnorna, konsten och vidare.

Translation: Well, Im only human. Today suck and I ain’t gonna love it. 

Picture source

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *