CAPS LOCK Hvalgren

11221452_10153327243572639_5753320939197615784_n

Whaleartbranch är min bästa bästis, bebis, älskare, partner, sambo, livskärlek, företag, blogg, konstinspiration och pepp. Personen bakom denna högljudda, färgglada, komplexa, roliga och könstiga plats är jag! En sprakande västkusttjej med en kärlek för bubbel, Pinterest och installationer.

Jag bor i Malmö men jobbar i Helsingborg på den kreativa mötesplatsen Mindpark. Där jobbar jag som event och marknadschef, jag ser till att det händer galet roliga event, att Mindpark syns och har roliga samarbeten. Mitt konstintresse blev verklighet och en del av livet när jag pluggade Estetikprogrammet vid Södertörns högskola. I tre år brottades och älskade jag lektioner i filosofi, litteraturvetenskap, estetik och i konstvetenskap. I Stockholm hann jag även med att jobba som assisterande curator på Bonniers Konsthall och som guide på Strömma Kanalbolag. Jag var trött på att vara fattig, bakfull och ständigt stressad så förändring fick stå på schemat. Jag flyttade till Skåne och Malmö för att läsa en projekledarutbildning vid yrkeshögskolan Service Manager – For Future Tourism.

Några år senare bor jag fortfarande kvar i Malmö (fast nu med min killy David <3),  jag har startat mitt egna företag, lanserat eventkonceptet F/art – Feminist Art och jobbat med kommunikation och sociala medier vid flera organisationer och företag.

Under gymnasiet kallades jag för CAPS LOCK då jag alltid pratade så högt och gestikulerade mycket med armarna. Det har stannat kvar och jag förvaltar det med glädje och jävlar anama då denna värld behöver ha mer brudar som tar plats. Jag är så glad att vi ska snacka så mycket konst, events och livet tillsammans. Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!

Translation: I live in Malmö, Sweden with my beloved boyfriend and work as a Marketing and Events Manager at an awesome office space in Helsingborg. I used to study art history and markting and eventually I became a project coordinator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *